Resultaten voor puppycursus zwolle

puppycursus zwolle
 
Home.
Sekdoornsedijk 2, Zwolle. Ganzepanweg 2a, Dalfsen. Welkom bij Hondenschool Jimmie. Donderdag 15 maart zijn de lessen aan de Paxtonstraat in ZwolleRaab/Karcher. Dit is een greep uit de nieuwe cursussen die op korte termijn starten.: basiscursus op zaterdag 17 maart van 13-14 uur aan de Ganzepanweg. basiscursus op woensdag 21 maart van 19-20 uur aan de Ganzepanweg. combicursus op woensdag 21 maart van 20-21 uur aan de Ganzepanweg. combicursus op zaterdag 24 maart van 13-14 uur aan de Ganzepanweg. puppycursus op woensdag 28 maart van 19-20 uur aan de Ganzepanweg.
Home.
Behendigheid pre-beginners: dinsdag 13 maart om 19.00 uur vol. Behendigheid beginners: dinsdag 13 maart om 19.00 uur nog een enkele plek. Behendigheid gevorderden: dinsdag 13 maart om 20.15 uur nog een enkele plek. Inschrijving voor behendigheid: Pre-beginners zijn honden zonder ervaring.
Hondentraining Zwolle Hondenschool, Kynologenclub De Telefoongids.
Hondentraining in Zwolle wordt gemiddeld beoordeeld met een 8 door 1 beoordelingen. Op hondentraining en scholen leren honden hoe ze zich netjes moeten gedragen en dat ze naar u moeten luisteren. Wanneer uw hond nog een pup is, werkt de hondentraining of puppycursus het best, omdat ze zichzelf dan nog geen nare gewoonten hebben aangeleerd.
Home Hondenschool Jij Ik Almere.
Per cursus wordt er gekeken naar wat de cursisten willen leren en aan de hand daarvan wordt een trainingsplan opgesteld. We werken dus niet volgens een vast programma, er blijft altijd ruimte voor nieuwe idee├źn en wensen van de cursist.
KC Zwolle omstreken: Pages. KCZwolle.nl.
Informeer naar onze cursussen en word lid! De KC Zwolle en KC Meppel hebben het doel contact tussen liefhebbers van honden te bevorderen en het geven van voorlichting over het houden en opvoeden van honden. Zij willen dit doel te bereiken door.
brutus, hondentraining, trainingscemtrum, hondentrainingscentrum, gedragstraining, uitlaatservice, hondenuitlaatservice, zwolle, Brutus Hondenuitlaatservice Dierenverzorging Asiel Poezenhotel en Trims
Gezien de ruime ervaring die wij hebben met honden met gedragsproblemen en de nodige opleidingen hiervoor te hebben gevolgd kunnen wij ook van uw hond een sociale, vriendelijke en lieve hond maken. De opbrengst komt ten goede van Stichting Flappus. Brutus Botlek 6 8032 CE Zwolle T: 038-260 06 60 of 06-546 616 65 E: carl@brutus.nu K.V.K.
Hondenschool Buddy Zwolle. De goedkoopste. Leuk voor hond en baas.
HONDENSCHOOL BUDDY Zwolle. Buddy-Zwolle geeft nu ook les in HOOPERS. Zie verder de pagina met de lestijden! Op 8 april 2018 gaan de voorjaarscursussen voor 2018 ook de puppycursus weer van start. Puppycursus start om 1000: uur.; Beginners A start om 1130: uur.;
Welkom Hondenschool Zwolle.
Schrijf in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4 x per jaar tips voor de omgang met honden en info over de hondenschool. Ruitersportcentrum Zwolle Hollewandsweg 15 8014BE Zwolle. Klik op de afbeelding voor een groter formaat. Copyright 2009-2018, Hondenschool Zwolle Disclaimer.

Contacteer ons