Resultaten voor puppycursus zeeland

puppycursus zeeland
 
Hondenschool Teamwork Meer plezier voor mens en hond.
Jonge honden / basis cursus. Op deze site gepubliceerde teksten en afbeeldingen zijn onontvreemdbaar eigendom van Hondenschool Teamwork. Het is niet toegestaan deze te kopiëren, te verspreiden of anderzijds te gebruiken, zonder toestemming van Hondenschool Teamwork. Met trots ondersteund door WordPress.
HOWA Hondenvereniging Walcheren Howa.
Howa is aangesloten bij de Stichting Gedrag, Gehoorzaamheid en Behendigheid van de Koninklijke Nederlandse Kennelclub Cynophilia en daardoor erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. Wij bieden u diverse cursus mogelijkheden. Heeft u net een pup of is er een op komst?
Tarieven Cursussen KC Zeeland.
Puppycursus 10 lessen. Voortgezette Elementaire Gehoorzaamheid. Gedrag en Gehoorzaamheid, landelijk beginners. Gedrag en Gehoorzaamheid, landelijk 1. Gedrag en Gehoorzaamheid, landelijk 2. Gedrag en Gehoorzaamheid, landelijk 3. 500, per les. Sport, 1 seizoen duurt ongeveer 16 lessen. Sport en Appël momenteel alleen op Schouwen 10 lessen. Ringtraining 2x per maand, in een blok van 5 trainingen. Prijs per blok. Contributie Kynologenclub Zeeland per jaar.

Wilt u een cursus volgen met uw hond dan bent u bij ons aan het juiste adres wij heten u van harte welkom! De cursussen die onze vereniging aanbiedt zijn heel divers en op verschillende niveaus.: Puppycursus voor de allerjongsten, erg belangrijk voor het socialiseren van uw hond. Jonge honden les is een vervolg cursus op de puppycursus.
Hondenscholen bij jou in de buurt Lees reviews van anderen.
Een beginners of puppycursus zijn vaak een hele goede basis voor een fijne relatie met je hond. Veel hondenscholen organiseren ook workshops en lezingen en je kunt er terecht voor het beoefenen van een hondensport. Waar dien je op te letten bij het uitkiezen van een goede hondenschool?
Startpagina Martin Gaus Hondenschool Goes.
Start Basiscursus nieuwe opzet! SUMMERSCHOOL: Speuren in de bossen van Brabant. Start cursus Behendigheid voor beginners. Start cursus Behendigheid voor gevorderden. Start cursus Aandacht en beheersing VOL! Start cursus Kom hier! Start cursus Nosework. Fit Dog Program lezing Puppy Fit.
Home.
De leerzaamste en leukste hondenschool van Zeeland. De naam zegt het al, bij hondenschool ter Lering en Vermaak komt u met uw hond om te leren goed met hem om te gaan en allerlei oefeningen aan te leren en dat op een leuke manier, zodat de trainingen voor zowel u als uw hond een groot plezier zijn!
Welkom op de site van Hondenschool EnZo Hondenschool Enzo: meer dan lesgeven alleen.
Diana van de Louw. Mijn naam is Diana van de Louw, sinds 2008 eigenaresse van Hondenschool EnZo in t Oventje, Zeeland N.Br. Toen Golden Retriever Ila in 1999 na een reeks van toevalligheden in mijn leven kwam via de dierenkliniek waar ik werkzaam was als para veterinair, is het balletje met het trainen van honden en lesgeven.

Contacteer ons