Resultaten voor puppycursus rotterdam zuid

puppycursus rotterdam zuid
 
De hondenschool in Rotterdam.
De privé training biedt een uitstekende mogelijkheid om individueel te werken aan de opvoeding en het gedrag van uw hond. Enthousiaste oud-cursisten van de vervolg cursus die de gehoorzaamheid op een hoger niveau willen brengen. centrum voor opvoeding gedragstherapie. de hondenschool in Rotterdam.
Puppy cursus de hondenschool in Rotterdam.
Aan het einde van de cursus ontvangt u een certificaat. Onze hondenschool is gelegen in het Bergsche Bos bij het Outdoor Ski Fun Center, een van de weinige locaties in Rotterdam waar uw hond nog veilig los mag en kan lopen.
De leukste Honden Sport Vereniging in omgeving Rotterdam HSV De Oase.
Fotograaf Folkert Koelewijn heeft voor de InHolland Rotterdam Publieksprijs de Oase uitgekozen als project.Hij heeft daarvoor een aantal dagen rond gelopen op de vereniging en heel. Bekijk alle nieuwsberichten. Heeft u vragen? Dan kunt u direct contact opnemen met de volgende personen.
phv rotterdam-zuid.
Hondenscholen bij jou in de buurt Lees reviews van anderen.
Nieuwkoop Op Hondse Wijze. Pijnacker Dierenpension HondenschoolPijnacker. Pijnacker Dogs 4 Joy. Rijnsburg Hond en Kompas. Rijswijk Chantal's' Dog Company. Roelofarendsveen Hondenschool Your Perfect Dog. Rotterdam Dierengezondheidscentrum Rotterdam. Rotterdam De Hondenkaravaan. Rotterdam Speeltuin Bello. Rotterdam Hond op School. Rotterdam 010 Honden.
Dogspirit Home.
Omdat een groep uit maximaal uit 6 cursisten bestaat.; Omdat er bij de puppycursus en Opstartcursus een theorieavond naslagwerk is inbegrepen.; Omdat het terrein omheind is.; Omdat we bij slecht weer een binnenlokaal tot onze beschikking hebben voor de puppycursus.;
KC Rotterdam Bergschenhoek en Capelle a/d IJssel.
Je kunt bij KC Rotterdam terecht voor een puppycursus maar ook voor cursussen FCI Obedience gehoorzaamheid, tot aan OB3. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in diverse hondensporten zoals Hoopers, Flyball en Agility en kun je bij KC Rotterdam ringtraining volgen om je hond op shows beter te kunnen presenteren.
HOND OP SCHOOL.
17 Mar 2018. CONTACT: Hond op School B.V. Veilingweg 3 3034 KB Rotterdam. 06 29 54 40 50 Danielle 06 18 29 98 73 Dennis. KvK: 63713624 BTW nr: NL 855367143B01 IBAN: NL50 RABO 0118859463. Filosofie methodiek Wie zijn wij?

Contacteer ons