Op zoek naar puppycursus hengelo?

puppycursus hengelo
 
Brok en Braaf hondenschool Hengelo aandacht voor uw hond.
Alles over de puppycursus, junior-training, adult-training, puppybegeleiding en overige activiteiten en over het oplossen van probleemgedrag leest u hier. Het werkgebied is regio Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal. Contact opnemen kan via het formulier voor meer informatie, inschrijven of een afspraak.
Trainingscentrum en hondenschool, gevestigd in Hengelo Overijssel, werkzaam door heel Nederland, voor individuele hondenbegeleiding aan huis.
Welkom op de website van trainingscentrum en hondenschool P.E.T.D.O.G. Een trainingscentrum gevestigd in Hengelo, Overijssel, maar werkzaam door heel Nederland. Nieuw en uniek in Nederland: een interne stoomcursus van een dagdeel voor honden vanaf 7 maanden met matig probleemgedrag of waarbij de basis een beetje vervaagd is. Ook heeft trainingscentrum P.E.T.D.O.G. sinds enige tijd de mogelijkheid voor een interne puppentraining, waarbij uw pup een puppycursus krijgt, waar veel aandacht is voor de socialisatie, zindelijkheidstraining en basis gedragsregels aan te leren.
Dierentrainingscentrum.
Wij kijken samen met jou naar wat het beste is voor jouw viervoeter en op basis daarvan stellen wij een trainingsschema op. Kijk voor meer informatie naar ons cursusaanbod of neem vrijblijvend contact met ons op! Volg een cursus bij De Breborgh!
Hondenverzorgingscentrum Ter Braak.
Er wordt geleerd dat de hond zich netjes moet gedragen tussen de mensen of in vreemde situaties. Op de trainingslocatie aan de Wifferinkweg achter het EXPO-center te Hengelo, staan een aantal behendigheidstoestellen, zodat ook daar mee geoefend kan worden. Een leuke ontspanning tussen de lessen door!
Hondenschool Maroef hondenopvoeding en gedragsbegeleiding.
Hondenschool Maroef: Hondenopvoeding Gedragstherapie op maat. De langst bestaande hondenschool in Hengelo. Een blije hond, een blije baas. Schreeuwen tegen je hond werkt niet. Opvoeden Samenwerken met je hond. Waarom trainen bij Hondenschool Maroef? Een goed luisterende hond zonder straf of dwang.
THSV Twentse Honden Sport Vereniging.
De kwaliteit en het cursusaanbod. Gedurende het gehele jaar worden onder andere de volgende cursussen gegeven voor zowel pups als volwassen honden: Puppycursus Gehoorzame huishond Nieuw Gehoorzame huishond Beginners de basis Gehoorzame. Een pup een pup laten zijn. Dat is ons motto.
Hondenschool Maroef hondenopvoeding en gedragsbegeleiding. Een hondvriendelijke benadering dmv kalmerende signalen.
Sommige navigatiesystemen weigeren de Veldscholteweg in te gaan. Vanuit Enschede / Lonneker via de Deurningerstraat, rijdt u naar Hengelo. De Deurningerstraat gaat over in de Weerseloseweg, u rijdt door tot Frans op de Bult. Daar gaat u linksaf naar Hengelo centrum.
A1 Hondenschool.
Ik ben uiteraard de cursus gaan volgen en sinds 2003 dogfrisbee instructeur. Eind 2002 heb ik Dog en Disc Club Disc" Runners" opgericht. Ik kwam ondertussen ook in contact met Hondenschool Hengelo en zij vonden dogfrisbee een mooie aanvulling bij hun hondenschool.

Contacteer ons