Zoeken naar puppycursus assen

puppycursus assen
 

De Hondenspecialist is een kleinschalige professionele hondenschool in Bovensmilde, nabij Assen. De lessen worden geven door ervaren geschoolde instructeurs die jarenlange ervaring hebben met het opvoeden van honden en mensen. Wij doen het niet uit hobby, maar het is ons beroep. In de loop der jaren hebben wij unieke methode ontwikkeld. Deze methode bestaat uit een aantal onderdelen. Er zijn nog teveel hondenscholen waar alleen maar op een veldje wordt geoefend. In onze beleving is dit niet de manier om een goeie hond te krijgen. Trainen is natuurlijk wel een onderdeel hiervan, maar niet de hoofdmoot. Naast het trainen van de hond zijn er nog een aantal hele belangrijke onderdelen waar je als hondenbaas aan moet voldoen. Heb je deze allemaal op orde dan is het hebben van een superhond gewaarborgd. We hebben elke zaterdag puppytraining, voor meer info zie: puppycursus.
Het HondenForum Bekijk onderwerp puppycursus omgeving Assen.
de Hondenspecialist heb ik ook getraind, maar alleen sport, geen puppycursus. Ik was het zelf niet overal mee eens, maar volgens mij kun je daar prima terecht voor een goede puppycursus. Ik heb nog wel een afrader voor je: KC Assen.
Hondenscholen bij jou in de buurt Lees reviews van anderen.
Een beginners of puppycursus zijn vaak een hele goede basis voor een fijne relatie met je hond. Veel hondenscholen organiseren ook workshops en lezingen en je kunt er terecht voor het beoefenen van een hondensport. Waar dien je op te letten bij het uitkiezen van een goede hondenschool?
Hondentraining Assen Hondenschool, Kynologenclub De Telefoongids.
Toon 1 resultaten. Hondentraining in Assen. Hondentraining in Assen. Thorbeckelaan 45, 9402EL, Assen. Beoordeel dit bedrijf. https//www.detelefoongids.nl/lef/20148601/5-1/sn20148601: 06-30191459 Toon nummer. 19 resultaten binnen een straal van Assen. Hondenschool Drenthe De. Geelbroekerweg 4, 9414TD, Hooghalen. Beoordeel dit bedrijf. 06-57574509 Toon nummer.
Home.
Daarnaast gaan we leuke oefeningen doen. De puppycursus staat vooral in het teken van socialisatie. We gaan met de pups o.a naar de kinderboerderij en naar het centrum van Assen. Socialisatie centrum Assen In het eerste blok van de puppy training.
Puppycursus Assen Hond Opvoeden De Telefoongids.
Puppycursus in Assen. Dierenartsenpraktijk Deurze Smilde Assen. 0592-309903 Toon nummer. Thorbeckelaan 45, 9402EL, Assen. Beoordeel dit bedrijf. https//www.detelefoongids.nl/lef/20148601/5-1/sn20148601: 06-30191459 Toon nummer. Dierenartsenpraktijk Deurze Smilde Assen. Balkendwarsweg 1/A, 9405PT, Assen. Kwaliteit en de beste zorg voor u en al uw huisdieren.
Dussboel Hondenschool.
Denk hierbij aan voerbakken, schilderijen en bewerkt hout.Via de banner rechts komt u op de desbetreffende pagina. Wij wensen u veel plezier met het bekijken van deze website. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Puppycursus Kynologenclub Assen e.o.
Niet trekken aan de lijn, rustig gaan zitten als er om gevraagd wordt, gaan liggen, noem maar op. Aan het einde van deze cursus heeft u een goede basis gelegd voor een leuk en stabiel hondenleven. Over de Kynologenclub Assen.

Contacteer ons