Op zoek naar puppycursus arnhem?

puppycursus arnhem
 
Home Hondenschool Lingewaard.
Op donderdag 10 mei zal er een landelijke teamwedstrijd agility zijn op de hondenschool. Indien je meer informatie wenst over onze hondenschool neem dan vrijblijvend contact met ons op. 6681 LK Bemmel nabij de Rijkerswoerdse plassen, tussen Arnhem, Huissen, Elst en Bemmel.
https//www.kynologenclubarnhem.nl/.:
Wilt u graag een cursus volgen maar weet u niet waar te beginnen, neem dan eens een kijkje in ons cursusaanbod. Kynologenclub Arnhem Omstreken. Banknaam: ABN AMRO. Ons clubgebouw t Trefpunt is gelegen aan de Drielsedijk 15A, 6841 HJ te Arnhem.
Trainingen Hondenschool Arnhem.
Deze en veel andere gehoorzaamheidsoefeningen doen we in deze cursus. Er is ook veel aandacht voor opvoeding, onderlinge communicatie, gedrag en welzijn en het creëren van een goede band tussen u en uw hond. De puppycursus is leuk en leerzaam!
Urban Dog Training Trainen.
Het mooie aan dit concept is dat de locatie wijzigt en er dus ook gewoon in uw eigen buurt getraind kan worden. Voortdurend zal er van locatie gewijzigt worden naar bijvoorbeeld Arnhem-Rijkerswoerd, Presikhaaf, het centrum etc.En Meppel Oosterboer, Koedijkslanden etc.
Hondsgewijs Pup opvoedbegeleiding, Puppycursus Arnhem Nijmegen Deventer.
Zo kun je goed voorbereid de pup in zijn nieuwe huis verwelkomen. 1 theorieles aan huis. 6 praktijk lessen van uur op verschillende locaties in het gebied Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en Deventer. Inclusief onze gids: In" gesprek met je Hond.
Hondenschool de Laar voor leuke en beloninggerichte opvoeding van uw hond.
Hondenschool de Laar: gespecialiseerd in hondengedrag te Arnhem gestart.; Deelgenomen aan het KynoCongres 2006, Angst bij honden.; De opleiding tot Gevorderd Kynologisch instructeur te Barneveld én Zaltbommel gevolgd.; De opleiding Oplossen probleem gedrag in de praktijk te Barneveld module D gevolgd.;
Hondenschool Arnhem Home.
Je hebt hart voor honden, je hebt engelengeduld en gaat heel diervriendelijk met honden om. Benieuwd naar meer ervaringen van klanten? Kijk dan op onze Facebook pagina. Like ons als je op de hoogte wil blijven, voor interessante tips en de leukste foto's! 06 1853 7285. IBAN: NL80 ASNB 0933195885. 6824 DV Arnhem.
Lunadogs Gespecialiseerd in Hondengedrag.
Sinds 1994 heeft Guus duizenden honden geholpen zich te rehabiliteren en zich weer als normale huishond te gaan gedragen. In januari 2006 hebben Lucia en Guus besloten om zelf een Hondenschool in Arnhem te starten. In Juni 2008 heeft Lucia haar certificaat Kynologie roedel gedrag behaald.

Contacteer ons