Meer resultaten voor puppycursus rotterdam

puppycursus rotterdam
 
Het Kwispelaartje. Het Kwispelaartje.
te zorgen dat u en uw hond voldoende aandacht kunnen krijgen tijdens de cursus. Naast praktijklessen kunt u bij ons ook terecht voor theorielessen, hierin gaan wij dieper in op onderwerpen als: Hoe leert een hond? Hoe moet de dagelijkse omgang zijn?
De Hondenschool van Rotterdam.
De Hondenschool van Rotterdam. Al sinds 1996 is het Algemeen Hondentrainingscentrum Rotterdam het instituut waar specialisten beroepsmatig werken aan de opvoeding van honden. Algemeen Hondentrainingscentrum Rotterdam zal altijd kijken naar het karakter van uw hond en op basis daarvan een persoonlijk trainingsadvies geven.
De Hondenschool van Rotterdam Puppy cursus.
Onze hondenschool is gelegen in het recreatiegebied Lage Bergse Bos Rotterdam / Bergschenhoek bij het Outdoor Ski Fun Center, een van de weinige locaties waar uw hond nog veilig los mag en kan lopen. Klik hier voor het adres. 1x per week op woensdagavond, 10 lessen van 2 uur per les. Dit is een combinatie van theorie en praktijk. Les 1 t/m 5 begint om 2015.: Les 6 t/m 10 begint om 1830.: Iedere 5 weken starten wij een nieuwe puppytraining. Wilt u toch eerder beginnen? Boek dan privéles in de puppy start-up. Bel 06-26178304 om een afspraak te maken of maak gebruik van het contactformulier. De puppycursus kost 185, inclusief cursusboek en examen.
Dogspirit Home.
Omdat een groep uit maximaal uit 6 cursisten bestaat.; Omdat er bij de puppycursus en Opstartcursus een theorieavond naslagwerk is inbegrepen.; Omdat het terrein omheind is.; Omdat we bij slecht weer een binnenlokaal tot onze beschikking hebben voor de puppycursus.;
Algemeen Hondentrainingscentrum Rotterdam Breed aanbod trainingen, van gedragstherapie tot puppycursus. Doggo.nl.
Over Algemeen Hondentrainingscentrum Rotterdam. Al sinds 1996 is het Algemeen Hondentrainingscentrum Rotterdam het instituut waar specialisten beroepsmatig werken aan de opvoeding van honden. We zijn gespecialiseerd in gedragstherapie om probleem gevend gedrag bij honden op te lossen. Denkt u hierbij o.a.
De leukste Honden Sport Vereniging in omgeving Rotterdam HSV De Oase.
Een samenwerking waarbij wij u leren vaardigheden over te brengen op de hond op een manier dat uw hond hier veel plezier aan beleeft. Wij hebben een breed assortiment aan cursussen voor alle honden: puppys, jonge honden, volwassen honden of honden die gewoon lekker willen sporten.
HOND OP SCHOOL.
Coaches voor hond baas. Dè indoor hondenschool van Rotterdam! Binnen trainen en buiten. Gebruik van diverse lesmaterialen. Alles onder 1 dak. Kom langs voor meer informatie of neem contact met ons op. WIJ HEBBEN GEEN ZOMERSTOP. Nieuwe cursussen ZOMER 2018.
De beste start met je puppy. Puppycursus Rotterdam. De beste begeleiding naar een onafscheidelijk en ijzersterk team.
Puppycursus Rotterdam De beste start met je puppy. Je kunt iedere week starten! Krijg je binnenkort een puppy of heb je een puppy van maximaal 4 maanden oud en wil jij.: Een puppy die snel zindelijk is? Antwoord op al je puppy-vragen?

Contacteer ons