Op zoek naar puppycursus veenendaal?

puppycursus veenendaal
 
Hondenschool Hondleiding: creatief en positief regio Ede / Veenendaal / Wageningen / Barneveld.
Wat cursisten er van vinden. Voor wie een eigentijdse, gepassioneerde en betrouwbare hondentrainer zoekt die graag met je meedenkt over wat het beste is voor jouw hond en voor jou, op een mooie lokatie zowel binnen als buiten in Ede: Hondleiding is the place to be!
Home Gedragsadvies en begeleiding voor honden Midden-Nederland.
Het volgen van een puppycursus op onze hondenschool kan je daarbij helpen: In onze comfortabele trainingsruimte leer je hoe je jouw aandoenlijke pup opvoedt tot een stabiele vriend voor het leven. Wil je liever 1-op-1 begeleiding aan huis? Dan is de puppycursus aan huis iets voor jou.
Grebbeblaffers overzicht.
Puppy opvoedings en socialisatieprogramma puppycursus.
Een zeer leuke, uitgebreide en unieke puppycursus voor pups tot 4 maanden, waarbij respect voor hond en baas het uitgangspunt is. In dit leuke programma wordt behalve aan gehoorzaamheidsoefeningen veel aandacht besteedt aan het opbouwen van een goede relatie, socialisatie, omgang in het dagelijks levenen, voorkomen van probleemgedrag.
Kynologenclub Neder-Veluwe.
Daarnaast worden andere activiteiten georganiseerd; denk aan wandelingen, lezingen etc. De Gehoorzaamheidstrainingen bestaan uit Puppycursus, Jongehondencursus, Gehoorzame Hond 1 2 GH en Obedience het vroegere GG. Overige disciplines zijn: Behendigheid, Flyball en Apporteersport. Uitgebreide informatie kunt u vinden via het menu boven in de balk.
hondenschool in Veenendaal HondenPage.
Happy Dog hondenschool Veenendaal bied vanaf 5 april 2015 puppy cursussen en cursussen aan voor de volwassen hond en puber hond. bekijk de gehele vermelding van Hondenschool Veenendaal. Happy Dog hondenschool Veenendaal bied vanaf 5 april 2015 puppy cursussen en cursussen aan voor de volwassen hond en puber hond.
Hondenschool Alfa Welkom bij Hondenschool Alfa.
Trainingslocaties Veenendaal De Klomp en Wageningen. Welkom bij Hondenschool Alfa. Tijd voor Verandering! Omdat woorden tekort schieten bij alleen maar hondenschool. gaat Hondenschool Alfa verder onder de naam MY DOGS MIND. Hondenschool Alfa is ingeschreven bij de kamer van koophandel Arnhem onder nummer 09085119; BTW 1694.27.675.

Contacteer ons