Resultaten voor puppycursus spijkenisse

puppycursus spijkenisse
 
Tarieven De website van kvvp!
Met ingang van het seizoen 2018 bestaan de lessen behalve ringtraining en KK1 uit blokken van 10 lessen. Tussen de blokken in is er gelegenheid om een les in te halen als deze is uitgevallen vanwege weersomstandigheden. Kynologen Vereniging Voorne-Putten. Voorweg 7-A, 3202 LC Spijkenisse.
Puppycurus De website van kvvp!
Na de puppycursus volgt de Verkorte Basis Cursus tijdens zomer en winter stop of de Algemene Basis Cursus. Certificaat van deelname op de laatste les. Elke week meenemen.: Normale halsband, géén slipketting. Riem, ca 1.00/1.50 m, geen flexi/oprollijn of lange verstelbare lijn. Snoepjes als beloning, graag kleine hap slik weg brokjes. Speeltje, bijvoorbeeld een flostouw of een bal in een sok, géén piepbeest of losse bal. Kynologen Vereniging Voorne-Putten. Voorweg 7-A, 3202 LC Spijkenisse.
Hondenscholen Dierenbescherming.nl.
Stuur een e-mail. Bezoek de website. Gehoorzame Huishond Nijmegen. 6581 KW Malden. Stuur een e-mail. Bezoek de website. Gehoorzame Huishond Ridderkerk. 2982 CM Ridderkerk. Stuur een e-mail. Bezoek de website. Gehoorzame Huishond Spijkenisse. Streekdierentehuis Spijkenisse, Markenburgweg 1. 3202 LH Spijkenisse.
Bouvier Dressuurgroep Spijkenisse IPO africhting van Bouviers Homepage.
Een ieder is natuurlijk ook welkom de BD Spijkenisse te komen bezoeken. Kom gerust kijken op de trainingen en proef de sfeer. U kunt dan tevens informatie verkrijgen over de cursussen en IPO africhting in het algemeen en bij de BD Spijkenisse in het bijzonder.
KV Voorne-Putten e.o. Spijkenisse.
KV Voorne-Putten organiseert diverse activiteiten voor leden en niet leden in Spijkenisse. Wil je meer weten over het specifieke aanbod bijvoorbeeld de start van een puppytraining of hondensportles van KV Voorne-Putten voor jou en je hond kijk dan op de website www.kvvp.nl of neem contact op via info@kvvp.nl.
Cursussen De website van kvvp!
Algemene Basiscursus ABC. De Algemene Basis Cursus kan gevolgd worden na de puppycursus of als nieuw lid met een jonge hond. In deze cursus zullen we verder gaan met het begeleiden van u en uw hond om goed te kunnen meedraaien in de maatschappij.
ORO's' Hondenwereld Training Hondenschool Puppytraining.
Lees ook in het submenu Waarom" al welkom met een pup vanaf 8 weken, Veel" voorkomende valkuil na de puppycursus" en Wilt" u een hond aanschaffen. Cursisten komen uit: Barendrecht, Brielle, Hoogvliet, Mijnsheerenland, Numansdorp, Pernis, Poortugaal, Ridderkerk, Rhoon, Schiedam, Spijkenisse, Rotterdam, Vlaardingen.
touch n train Hondentraining.
De hondenschool ligt centraal en is makkelijk te bereiken vanuit o.a: Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Pernis, Hoogvliet, Spijkenisse, Zuidland, Simonshaven, Geervliet, Heenvliet, Abbenbroek, Oudenhoorn, Hellevoetsluis, Vierpolders, Zwartewaal, Brielle, Oostvoorne. Alle lessen worden altijd buiten gegeven op het veld in Geervliet of in de omliggende omgeving.

Contacteer ons