Op zoek naar puppycursus schiedam?

puppycursus schiedam
 
Gehoorzaamheidcursussen GHSV Schiedam.
11.45u 12.45u Agility. Voor honden ouder dan 1 jaar. Pups mogen meedoen wanneer zij zijn inge├źnt. De cursussen Puppy's, EG en VEG worden afgesloten met het behalen van een certificaat. 7000, per 13 weken Puppycursus. 7000, per 13 weken EG.
Professionele Puppytraining in Schiedam.
Professionele puppytraining in Schiedam. Ben je opzoek naar een puppytraining in de omgeving van Schiedam? Dan ben je bij hond op school bij het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van pups tussen de 8 en 14 weken oud.
GHSV Schiedam Bij ons zijn alle honden welkom. Van groot tot klein en van dappere tot angstige honden. Doggo.nl.
Over GHSV Schiedam. Bij ons zijn alle honden welkom. Van groot tot klein en van dappere tot angstige honden. We vinden het belangrijk dat begeleider en hond elkaar leren kennen en begrijpen. Daarvoor zijn onze cursussen zo opgezet dat er voldoende tijd kan worden besteed aan de oefeningen en er zal tevens worden uitgelegd waarvoor deze oefeningen van belang zijn. Wij zijn er om onze deskundigheid in te zetten bij de opvoeding van honden door hun bazen en om daarbij de best mogelijke baas-hond combinatie te bereiken. Wij geven puppycursus, gehoorzaamheid, agility en verkeerszekere hond.
Dog Training School Wij zijn een erkende vereniging en ingeschreven bij de KVK Ook zijn wij aangesloten bij de OO en zijn onze instructeurs dan ook gediplomeerd. Doggo.nl.
Trimpad 4 3118 JJ Schiedam Nederland Telefoon: 06 40777192 Bezoek de website Dit is mijn bedrijf. Over Dog Training School. Wij zijn een erkende vereniging en ingeschreven bij de KVK Ook zijn wij aangesloten bij de OO en zijn onze instructeurs dan ook gediplomeerd, wij zijn een hondenschool voor allen hondenrassen, maar zijn ook gespecialiseerd in de pitbullachtige rassen.
Home HSV de Brandersstad.
Bel dan onze. of volg ons op f acebook. Beste cursisten.de lessen zijn inmiddels weer begonnen op onze nieuwe locatie! Klik hier voor meer informatie over onze nieuwe locatie. Joomla Modules Joomla Templates. 2018 HSV de Brandersstad Siteontwerp door Waaijer-ICT.
Hondenschool Braaf.
hondenschool Just for You Vlaardingen puppy cursus." Hondenschool Just4You.
Na 5 succesvolle jaren van het begeleiden van mens en hond, zowel in groepslessen als individueel is de hondenschool uit gegroeid tot een professionele gecertificeerde fulltime hondenschool die verder is gegaan onder de naam JUST FOR YOU. WAT DOEN WIJ?
Puppycursus GHSV Schiedam.
Wij raden u dan ook aan om zo vroeg mogelijk met de puppycursus te beginnen. Zodra uw pup de eerste inenting heeft gehad is hij welkom bij ons op de hondenschool. De puppycursus houdt het volgende in: Voorstellen, volgen aangelijnd, zit en blijf, af en blijf, sta oefening, voorroepen en spelen.

Contacteer ons