Op zoek naar puppycursus leeuwarden?

puppycursus leeuwarden
 
Hondenschool Rex Home.
Hondenschool Rex is vernoemd naar onze oudste Duitse Herder genaamd Rex. Hondenschool Rex is een hondenschool tussen Drachten, Groningen en Leeuwarden. Door onze centrale locatie zijn wij goed bereikbaar en toch kunnen wij genieten van een landelijke omgeving door de natuurlijke ligging.
doggyfun: Puppycursus. Doggyfun.
Geef uw pup een goede start! Begin bij de puppycursus van DOGGYFUN. Hondenschool DOGGYFUN is op 1 oktober 2001 actief geworden in Leeuwarden. In de loop van de jaren is het cursusaanbod aanzienlijk uitgebreid en zijn er ook meerdere locaties bijgekomen.
doggyfun: Home. Doggyfun.
Wij trainen op diverse locaties in en nabij Leeuwarden. De gehoorzaamheidstrainingen worden gegeven op industrieterrein De Hemrik in Leeuwarden. Adres: Apolloweg 2 in Leeuwarden naast loods Kooistra. De speurtrainingen worden gegeven in en om Leeuwarden bosgebied en bebouwde kom. U bent altijd verzekerd van.
Hondentraining Leeuwarden Hondenschool, Kynologenclub De Telefoongids.
Hondentraining in Leeuwarden. Hondentraining in Leeuwarden. Leeuwarderstraat 20, 8932GR, Leeuwarden. Sluit over een uur. DoggyDoe heeft voor iedere hond en eigenaar een geschikte cursus. Puppycursus, Kind en Hond, of samen actief op de Hondernisloop. Voor elke hond en baas wat wils!
Hondenscholen bij jou in de buurt Lees reviews van anderen.
Een beginners of puppycursus zijn vaak een hele goede basis voor een fijne relatie met je hond. Veel hondenscholen organiseren ook workshops en lezingen en je kunt er terecht voor het beoefenen van een hondensport. Waar dien je op te letten bij het uitkiezen van een goede hondenschool?
Hondenschool Doggyfun Hondentrainer Leeuwarden 19 recensies 174 foto's' Facebook.
Mensen vinden deze pagina's' ook leuk. Duo Men in Black. Hondenschool in Leeuwarden. Plaatsen Leeuwarden Huisdierdiensten Hondentrainer Hondenschool Doggyfun. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt.
Puppycursus Heerenveen Leeuwarden Hondenschool DoggyDoe.
De puppycursus is bedoeld voor pups vanaf 8 tot 14 weken samen met hun eigenaar. De cursus duur totaal 5 weken waarbij de nadruk ligt op de socialisatie en leren. Wat gaan we doen.: De nadruk ligt bij de puppycursus op leren.
Petra Schultz Individuele gedragsbegeleiding en opvoeding.
PrivlesGedragstherapie, en Puppycursus. Hondenmanieren Leeuwarden en Friesland. is gespecialiseerd in het oplossen en voorkomen van gedragsproblemen bij honden, door een trainingsmethode toe te passen die optimaal aansluit bij het Natuurlijk Gedrag van uw hond! Hiervoor bieden wij Gedragstherapie en Puppycursus aan huis aan in de vorm van Privélessen.

Contacteer ons