Zoeken naar puppycursus achterhoek

puppycursus achterhoek
 
Hondenschool Attent Waar uw honden goed getraind worden.
Hondenschool Attent is dé hondenschool voor Gelderland en Overijssel. De cursussen worden gegeven op het ruime en privé-gelegen oefenterrein aan de Meenweg 4 in Beltrum. Hier zijn alle honden welkom om op een leuke en leerzame manier te werken aan gehoorzaamheid, gedrag en behendigheid.
Hondencentrum Achterhoek in Westendorp Sportonderwijs Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Hondencentrum Achterhoek in Westendorp. Puppycursus, cursussen gehoorzaamheid en gedrag, behendigheid Agility recreatief en wedstrijd, spel les, wandelingen en nog veel meer voor geleider en hond in de Achterhoek. Hondencentrum Achterhoek is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Hondencentrum Achterhoek Westendorp.
puppycursus.
snel en graag leert en het leuk vindt om met u samen te werken. Omdat aanleren van gewenst gedrag veel leuker en makkelijker is dan het afleren van ongewenst. gedrag, is het verstandig om op jonge leeftijd met een cursus te starten.
Kynologenclub Winterswijk e.o.
Deze website is opgebouwd uit een aantal hoofdlinks met op de desbetreffende paginas verwijzingen naar sublinks. Wij wensen u veel plezier op onze website en hopen dat u de gezochte informatie aantreft. Mocht u aan opmerkingen hebben neem dan gerust contact met ons op.
Hondenschool.
In de regio Achterhoek en Twente hebben we meerdere hondenscholen waar u een divers aanbod van cursussen kunt volgen. Wij trainen uitsluitend op een positieve manier. We hebben een onderverdeling gemaakt tussen de opvoedingscursussen en de sport en spel cursussen. Vaak beginnen de combinaties bij ons in een puppycursus en stromen zo door naar de vervolgcursussen.
Karin Wentink Hondenopvoeding.
Op deze site vind je meer informatie over mijn hondenschool en over het cursusaanbod. Je kunt bij mij terecht voor de unieke puppycursus on demand. De meest complete puppycursus voor elke toekomstige hondenbaas. Een zeer persoonlijke benadering staat centraal in mijn lessen.
Home.
Wij bieden vanuit onze hoofdvestiging Winterswijk verschillende diensten aan: een hondenschool met meerdere trainingslocaties in de regio Achterhoek-Twente, gedragstherapie voor hond, kat en konijn, coachen met honden en een trimsalon voor honden, katten en konijnen. Ook kunnen onze gediplomeerde gedragstherapeuten u op individuele basis begeleiden bij gedragsproblemen vanuw hond of kat.
Nieuws uit Berkelland Greet Abbink start nieuwe hondenschool Eibergen, Neede, Borculo en Ruurlo!
Door deze structuur wordt ook hier een veilige omgeving gecreëerd voor zowel honden als baasjes en komt dit de socialisatie ten goede. Op woensdagavond 15 maart start de eerste les van de puppycursus. Opgeven kan via de website: www.hondsociaal.nl. Voor de andere socialisatie lessen kan men zich ook al opgeven.

Contacteer ons