Meer resultaten voor puppycursus maastricht

puppycursus maastricht
 
Trainingen Animal's' Faith.
De puppycursus is een ontzettend leuke cursus om de basis meteen goed aan te leren bij uw hond. Hierdoor kunnen problemen tijdens de puberteit of in het latere leven voorkomen worden. Op een leuke, speelse manier worden honden gesocialiseerd met andere honden en vreemde mensen.
Smart Dogs Home.
Bij Smart Dogs kunt u terecht voor een puppycursus, gevorderdencursus, privé les, Hersenwerk voor honden, Smart in het bos, sport spel en Recreatieve Jachttraining die allen op een beloningsgerichte manier worden gegeven en in kleine groepen. Het hele gezin is welkom en mag actief deelnemen aan de cursussen. De trainingslokatie is gelegen aan de Keerderstraat in Maastricht Scharn.
Puppycursus.
Wilt u graag inschrijven voor een Puppycursus dat kan via Inschrijven Puppycursus. Eerst even komen kijken? U bent van harte welkom! De Puppycursus kost 9250, en bestaat uit.: 8 praktijklessen van elk 50 minuten, voor startdatum en tijd klik hier.
HV De Burght hondenvereniging Borgharen Limburg.
HV De Burght de hondenvereniging van Maastricht. HV DE BURGHT is dé hondenvereniging in Borgharen Maastricht Limburg waar iedere hondeneigenaar met alle plezier kan komen trainen. Neem gerust eens een kijkje op onze website en leer zo HV De Burght al een beetje kennen.
Hondenschool Hond-en-inzicht.:
Gratis Puppy e-book. Professionele scholen in Roermond, Parkstad en in Maastricht waar u welkom bent voor advies en begeleiding bij de opvoeding en bij probleemgevend-gedrag van uw hond. in een blik van een HOND., zit al het GOUD van de wereld.
puppycursus in regio Maastricht 8 adressen voor puppycursus in regio Maastricht.
Probeer een andere zoekopdracht. Zoekresultaten voor puppycursus in regio Maastricht. 8 bedrijven gevonden voor puppycursus in regio Maastricht. Hondenschool Smart Dogs Bij Hondenschool Smart Dogs kunt u terecht voor een puppycursus, gevorderdencursus, SportSpel en Brain Games ofwel Hersenwerk Voor Honden die allen.
Behendige Huishond Maastricht.
Mergelweg 332 in Maastricht achter café Den Dolhaart. Om U aan te melden voor een van onze cursussen, klik op de knop cursus" Info" en vervolgens op aanmelden." U kunt dan het juiste formulier kiezen. Alleen voor Nadac Hoopers is nog geen formulier beschikbaar.
Hondenschool Maastricht.
Hondenschool Maastricht gunt het elke hond om in zijn element te zijn. Door begeleiders bewust te laten worden van hun verantwoordelijkheid ten aanzien van hun hond, zal het welzijn vergroten, de onderlinge band versterken en de hond steeds meer in zijn element komen.

Contacteer ons