Zoeken naar puppycursus ede

puppycursus ede
 
TeamWork Gehoorzaamheidstraining en Jachthondentraining.
TeamWork Hondencursussen, Ede. Wij zijn een moderne hondenschool en geven diverse cursussen, van puppycursus tot aan GG gehoorzaamheidscursus. Ook voor apporteer en jachthondencursussen bent u bij ons aan het goede adres! Bij pups is bovendien een wekelijkse instroom mogelijk! Wij trainen uitsluitend op een positieve manier en de lessen worden verzorgd door veelzijdig opgeleide instructeurs.
Hondenschool Hondleiding: creatief en positief regio Ede / Veenendaal / Wageningen / Barneveld.
Wat cursisten er van vinden. Voor wie een eigentijdse, gepassioneerde en betrouwbare hondentrainer zoekt die graag met je meedenkt over wat het beste is voor jouw hond en voor jou, op een mooie lokatie zowel binnen als buiten in Ede: Hondleiding is the place to be!
Indoor Puppycursus Gedragsadvies en begeleiding voor honden Midden-Nederland.
INDOOR PUPPY CURSUS. Voor alle puppy's' van 8 weken tot 5 maanden. Indoor Puppycursus Alexandra Wilkinson 2018-03-13T1508070000.: We hebben een schitterende locatie in Ede Maandereng. We trainen in een ruimte met airco of verwarming, zodat het uitermate geschikt is voor kleine pups.
Welkom op de voorpagina.
Diensten / Cursussen. 6715 GG Ede Gld. Welkom bij Hondenschool Ede. Waarom Hondenschool Ede? Meer dan 20 jaar ervaring met honden van pup tot probleemhonden." Opleiding gevolgd tot gedragstherapeut voor honden. Hond en mens vriendelijke trainingsmethoden. Toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.
Hondenschool Alfa Trainingsveld-Bennekom.
6715 EJ Ede. Marian de Lange. Informatie / Contact. 06-28 888 616. Trainingslocaties Veenendaal De Klomp en Wageningen. Welkom bij Hondenschool Alfa Contact Trainingsveld-Bennekom. Adresgegevens belevingsveld Bennekom Natuurgebied van Staatsbosbeheer. Hondenschool Alfa is ingeschreven bij de kamer van koophandel Arnhem onder nummer 09085119; BTW 1694.27.675.
Hondenschool Alfa Welkom bij Hondenschool Alfa.
6715 EJ Ede. Marian de Lange. Informatie / Contact. 06-28 888 616. Trainingslocaties Veenendaal De Klomp en Wageningen. Welkom bij Hondenschool Alfa. Tijd voor Verandering! Omdat woorden tekort schieten bij alleen maar hondenschool. gaat Hondenschool Alfa verder onder de naam MY DOGS MIND.
Mijn hond en ik.
Neem contact op voor een gratis proefles. We zijn een hondenschool die baasjes van honden wil leren om te gaan met hun hond vanuit het principe van liefdevol leiderschap. Onze hondenschool richt zich op baasjes en honden in de wijde omgeving van Ede.
Puppy Cursus.
6715 GG Ede Gld. Als de pup bij de nieuwe eigenaar in huis is gekomen, kan er meteen begonnen worden met de opvoeding. Een puppycursus kan daarbij helpen. Al vanaf 8 weken kan de pup deelnemen aan de cursus bij Hondenschool Ede.

Contacteer ons