Zoeken naar puppycursus venlo

puppycursus venlo
 
puppycursus.
Bij deelname aan de puppycursus dient uw pup de eerste enting te hebben gehad en te. zijn geënt tegen kennelhoest. We vragen iedereen om bij de eerste les het inentingsboekje te tonen aan uw instructeur. Kynologenclub Canida Venlo en omstreken.
Alipha's' Dierencentrum Venlo.
Dit willen we bereiken door u nog meer duidelijkheid te geven over het gedrag van de hond en hoe dit gedrag zich ontwikkelt. Tijdens de cursussen proberen wij u inzicht te laten krijgen in de taal van uw hond en zijn gedragingen.
Hondenschool-Venlo hondenschool.
Hondenschool Venlo heeft een uiterst gemotiveerd instructie team van gediplomeerde en door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied gecertificeerde Kynologisch Instructeurs. Deze erkenning wordt alleen verstrekt aan instructeurs, die voldoen aan de gestelde zeer hoge eisen van vakbekwaamheid en kennis.
puppycursus venlo De Peelhorst.
Sport en Spel hondensport. Sport en spel instromen is direct mogelijk. Basiscursus zaterdagochtend datum nog niet bekend. Basiscursus maandagavond 26 maart 2018. Puppycursus zaterdag 17 maart 2018. Puppycursus zaterdag 24 maart 2018. 5993 NA Maasbree. Telefoon: 077 46 50 015.
Hondencentrum de Peelhorst hét adres voor uw hond.
Puppycursus start elke woensdag en zaterdag. Welkom bij Hondenschool de Peelhorst. Hondencentrum de Peelhorst is een professioneel trainingscentrum waar u terecht kan voor vragen, advies en diverse hondencursussen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij werken daarom uitsluitend met gediplomeerde medewerkers.
Contact.
Peace4Dogs Home.
Puppycursus: socialiseren, spelen, ontdekken, begeleiden. Basiscursus: gehoorzaamheid voor uw pup op speelse wijze. Pubercursus: gehoorzaamheid voor uw puber met een speels tintje. Funklas: g ehoorzaamheid en sport met leuke oefeningen en actie. voor hond en baasje. Hoopers: een super leuke funsport voor vrijwel alle honden en baasjes geschikt. klik op de cursussen voor meer informatie. De trainingen worden gegeven op maandagavond, woensdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend. Kijk voor de juiste tijden bij de cursussen. Ook voor Privé les of extra aandacht voor uw hond hebben wij mogelijkheden. Op de hoogte blijven van nieuwtjes en weetjes? Meld u aan voor onze nieuwsbrief door op het logo te klikken. Of bekijk hem hier.: Peace4Dogs, uit liefde voor mijn honden geboren. Gaat mijn les door? zaterdag 16 maart en zaterdag 30 maart geen lessen. Hondenschool Peace4Dogs voor de Maasduinen en ver daarbuiten.: Bergen, Boxmeer, Cuijk Well, Wellerlooi, Siebengewald, Afferden, Gennep, Heijen, Venray, Venlo, Wanssum, Arcen, Horst, Mook, Molenhoek, Milsbeek, Malden, Wijchen, Nijmegen.
Welkom bij Hondenschool Master's' Voice.
U wordt bijgestaan door gediplomeerde deskundigen. Bij behendigheid krijgen de honden die het gevorderden certificaat al in hun bezit hebben een gratis proefles. Wij nodigen U uit om te komen kijken en vraag de aanwezige cursisten naar hun ervaring met ons.

Contacteer ons