Resultaten voor puppycursus uden

puppycursus uden
 
Pre puppy cursus KC Uden e.o.
Het is dus mogelijk dat je met 12 weken al naar de puppycursus gaat waarbij je vrij bent om ook op zondag naar d prepuppys te komen of met de 16 weken. Debutantenwedstrijd agility 20 21 mei 2018. Nieuw: Fun Recreanten. Kynologenclub Uden en Omstreken. De KC Uden e.o.
Home KC Uden e.o.
Kynologenclub Uden en Omstreken. De KC Uden e.o. is een vereniging die zich bezig houdt met hondensport in de ruimste zin van het woord. De vereniging is opgericht in 1969 en is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.
Hondenschoolkersten.nl.
Ilse is de steun en toeverlaat van Hondenschool Kersten! Vanaf dag 1 heeft zij Wendy geholpen met het opstarten van Hondenschool Kersten. Daarnaast heeft Ilse o.a vrijwilligers werk bij Dierenasiel Hokazo te Uden gedaan en heeft ze 2 jaar lang een eigen honden uitlaatservice gehad.
Dog Experience Centrum voor training en advies.
SPPD erkende instructeurs hebben een diploma Kynologisch Instructeur, geven minimaal 7 uur per maand les en volgen jaarlijks minimaal 6 uur beroepsgerichte nascholing. Door een goede en plezierige samenwerking met je hond creƫer je een band die gebaseerd is op vertrouwen en respect.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Puppycursus omgeving Veghel/Uden.
Ik vraag dit voor kenissen van mij, hun hebben een Rottipup van 8 weken nu. Geen school waar met slipkettingen ed worden gewerkt. Titel: Re: Puppycursus omgeving Veghel/Uden. Geplaatst: 16 Sep 2009 1051.: Geregistreerd: 25 Okt 2007 0903.: Titel: Re: Puppycursus omgeving Veghel/Uden.
HOME/NIEUWS.
Let op 3-10-2018 nieuwe puppycursus., LET OP: Bij inschrijving via de website ontvangt U geen bevestiging! Wij verwachten U op de theorieavond! De theorie-avond is de eerste les van de pupcursus! Locatie: de vlasakker. Artillerieweg te Uden. Je kan je hier opgeven.
Hondenschool in Uden.
Welkom op de site van Hondenschool EnZo Hondenschool Enzo: meer dan lesgeven alleen.
EnZo's' kleinschaligeheid biedt een veilige plek voor iedere viervoeter om uit te bloeien tot een fijne huisgenoot. We hebben tal van trainingen en zeker een die bij jou past. Kom eens langs en vraag naar de mogelijkheden. Welkom bij Hondenschool EnZo; al jaren een begrip in Uden en omstreken.

Contacteer ons