Resultaten voor puppycursus purmerend

puppycursus purmerend
 
Tarieven cursussen Hondenschool de Gabber.
Puppypakket Het Gilde van Hondentrainers. 10 theorie/praktijk lessen van 15, uur. Het boek Een click met je hond. Puppycursus Basiscursus voordeelpakket. 4 theorie/praktijk lessen. Puppypakket Het Gilde van Hondentrainers. 10 theorie/praktijk lessen van 15, uur. Het boek Een click met je hond.
Hondenschool Agouti Bij Hondenschool Agouti is de opzet van de lessen sterk individueel, zodat u altijd persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt!
1446 TH Purmerend. Telefoon: 06 53503221. Waarschuw Doggo.nl Bezoek de website. Over Hondenschool Agouti. Bij Hondenschool Agouti is de opzet van de lessen sterk individueel, zodat u altijd persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt! Dit onderscheid ons ook van andere hondenscholen.
Een gehoorzame hond is een leukere hond Hondenschool Jottem.
U en uw hond krijgen bij ons alle aandacht en u traint met een gezellige groep enthousiastelingen, net als u. De Rijp is uitstekend bereikbaar voor cursisten uit de regio Zaanstad, Alkmaar en Purmerend. Het trainings veld beslaat zo'n' 1000 m2.
Quiebus Hondenschool De Spelboog Hondenschool Amsterdam, Zaandam en Purmerend.
Hondenschool Amsterdam, Zaandam en Purmerend. Spring naar inhoud. Wie ben ik. Contact / Inschrijf formulier. 06/03/2018 door De Spelboog. Puppycursus start op dinsdag 20 maart. De puppycursus wordt gegeven op dinsdagavond van 18.30 19.30 uur. De cursus is voor pups vanaf 8 weken tot ongeveer 6 maanden.
Hondenschool de Gabber Opvoeding en Training voor honden van elke leeftijd.
Dus heeft u besloten dat er niets leukers bestaat dan uw leven te delen met een hond en wilt u met deze viervoeter een hechte band opbouwen waarin jullie elkaar begrijpen en de hele wereld aan kunnen? Dan is Hondenschool De Gabber de juiste plek om alle vaardigheden te leren die u nodig heeft om een perfecte samenwerking tot stand te brengen.
AKC Waterland Purmerend.
AKC Waterland Purmerend. AKC Waterland Purmerend. AKC Waterland organiseert diverse activiteiten voor leden en niet leden in Purmerend. Website AKC Waterland. Contact AKC Waterland. AKC Waterland is een bloeiende kynologenvereniging voor hondenbezitters in de regio Purmerend/ Waterland. AKC Waterland wordt gerund door een ploeg enthousiaste mensen.
Hondenschool Agouti, Purmerend Trimsalon Agouti.
Zoeken, speuren en sorteren. Hondenschool Agouti, Purmerend. Bij Hondenschool Agouti is de opzet van de lessen sterk individueel, zodat u altijd persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt! Dit onderscheid ons ook van andere hondenscholen. Doordat we trainen in kleine gezellige groepen 6 personen is de aandacht voor de cursist groot.
Home.
Al jaren geef ik les bij kynologenvereniging AKC Waterland" in Purmerend. Zelf heb ik 2 hovawarts die ik heb opgeleid tot inzetbare reddingshonden. En samen hebben wij met stichting RHWW http//www.reddingshonden.nl: in Duiven een aantal zoekopdrachten in binnen en buitenland gedaan.

Contacteer ons