Meer resultaten voor puppycursus emmen

puppycursus emmen
 
No Nonsens hondenschool SAMEN hondencentrum Emmen.
No Nonsens hondenschool. SAMen Hondencentrum is een kleinschalige no nonsens hondenschool gerund door Albertha Huigen. Er wordt enkel positief getraind, maar er wordt niet gewerkt met 1 bepaalde trainingstechniek. Het aanleren van oefeningen wordt aangepast aan u en uw hond.
DIER! Training, Emmen.
We bieden verschillende cursussen voor u en uw hond. Voor jonge en volwassen honden. U kan bij ons komen trainen wanneer uw pup net bij u in huis is, maar natuurlijk kunt u bij ons ook terecht met een oudere hond.
Hondenschool Jannic.
De Hondenhoeve is gevestigd in Vledderveen en heeft drie trainingslocaties, in Vledderveen, Stadskanaal en Emmer-Compascuum. We bieden opvoedcursussen aan zoals puppycursus, pubercursus en combicursus, om de basis te leggen voor een gehoorzame hond. Maar ook voor wie verder wil trainen of richting sport wil hebben we tal van mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de gevorderden cursus, Rally-o, puppy-behendigheid en speuren.
Goede hondenschool omgeving emmen? HondenForum.
Goede hondenschool omgeving emmen? HondenForum Archief Goede hondenschool omgeving emmen? 02 november 2009 om 1019: wijzigen. Ik wil dus eigenlijks zo snel mogelijk beginnen met puppycursus met layka. Maar, wie weet een goede hondenschool in de buurt van emmen. DTC/Wibier in schoonebeek wil ik niet heen.
DIER! Training, oppas en uitlaatservice biedt cursussen op het gebied van hondentraining, maar binnenkort ook workshops in het trainen van andere dieren. Doggo.nl.
Balingerbrink 207 7812 SH Emmen Nederland Telefoon: 06 14449631 Bezoek de website Dit is mijn bedrijf. Training, oppas en uitlaatservice biedt cursussen op het gebied van hondentraining en geeft gastlessen op scholen. We trainen uitsluitend met prettige trainingstechnieken en hechten veel belang aan de band tussen mens en dier.
Mark Wibier gedragstherapie Dogcenter4u hondenschool Home.
Mark Wibier Gedragstherapie en Dogcenter4u Hondenschool méér dan 20 jaar ervaring. Mark Wibier Tinley Gedragstherapeut. 06-42751769 of mark @tinley.nl. Mark is aangesloten bij www.tinleygedragstherapievoordieren.nl. Dogcenter4u trainen in overdekte hal. www.dogcenter4u.nl dé hondenschool van zuid-oost drenthe. Mark Wibier: 06-42751769 of mark@tinley.nl.
Hondenscholen bij jou in de buurt Lees reviews van anderen.
Een beginners of puppycursus zijn vaak een hele goede basis voor een fijne relatie met je hond. Veel hondenscholen organiseren ook workshops en lezingen en je kunt er terecht voor het beoefenen van een hondensport. Waar dien je op te letten bij het uitkiezen van een goed adres?
dogharmony.
7821 CJ Emmen. Carolien Ziel: geaccrediteerd kynologisch instructeur. Een hond heeft u voor uw plezier. U wilt genieten van het hondengedrag en de verbinding met uw hond. Soms pakt dit anders uit. We willen ander gedrag en als dat niet lukt dan is uw hond meer een last dan een lust.

Contacteer ons