Resultaten voor puppycursus delft

puppycursus delft
 
Puppycursus Hondenschool Mario's' Dog Training Westland.
U en uw hond leren de volgende commandos. Wanneer u doorstroomt van de puppycursus naar de pubercursus ontvangt u 25, korting. op het cursusbedrag. WestlandNaaldwijkKwintsheulMonster, s Gravenzande, Maasland Maasdijk, De Lier, Wateringen, Delft, Rotterdam, Rijswijk, Den Haag., Trainings dagen en tijden.
Cursus aanbod Hondenschool Hondenopvoeding Delft.
Delen via sociale media. Bij Hondenopvoeding Delft kunt u meerdere cursussen volgen. Van Puppycursussen tot Trainingscursussen. Alle honden van alle leeftijden en alle rassen zijn welkom. Voor alle cursussen geldt dat de nadruk ligt op plezier voor zowel de hond als de eigenaar.
KC de Hofstad, cursussen voor hond en baas Home.
Agenda en nieuws. 18 jan 24 mrt: Snuffelen aan K.N.P.V. Grote agenda weergave. Een goede opvoeding is belangrijk voor een hond om zich in onze dicht bevolkte samenleving goed staande te houden. Een puppycursus en de vervolgcursussen helpen je hierbij.
hondenschool Just for You Vlaardingen puppy cursus." Hondenschool Just4You.
Hondenschool Just for You is ontstaan uit de in 2004 opgestarte Hondenschool Delft e.o. door Jeanne Hoogland-Vilyn aan de Schieweg 146 A te Delft. Na 5 succesvolle jaren van het begeleiden van mens en hond, zowel in groepslessen als individueel is de hondenschool uit gegroeid tot een professionele gecertificeerde fulltime hondenschool die verder is gegaan onder de naam JUST FOR YOU.
Labrador forum Toon onderwerp puppycursus Rotterdam e.o.
do sep 24, 2009 1226.: Je zou de KC Delft kunnen bellen? Ik weet niet of er puppycursus is, maar je zou even kunnen informeren. Met dank aan Irene. Geplaatst: za maart 27, 2010 1553: Berichttitel.: ma sep 13, 2004 1544.:
Hondenschool Just for You Hondesnschool voor regio Delft, Vlaardingen en het Westland. Doggo.nl.
Bij Hondenschool Just for You worden zowel in de regio Delft, Vlaardingen en het Westland op verschillende locatie in overleg getraind en kan desgewenst aan huis gegeven worden. We trainen veel op individuele basis, dit betekent dus maatwerk" voor begeleider en hond.
Privéles Hondenvereniging De Schie.
20 per 30 minuten mits het intake en adviesgesprek plaatsvindt in een nader te bepalen locatie in Delft. Wanneer het intake en adviesgesprek elders plaatsvindt, zal de prijs nader worden bepaald. Verder kunnen wij u voorzien van professioneel advies en begeleiding bij het aanschaffen van een pup.
Home www.geordi.nl.
Heeft u een jonge hond van 8 maand of ouder of een pup die al een puppencursus elders heeft gevolgd en u wilt uw puber op een fijne hondse" manier opvoeden en deze een fijne basis meegeven? Geef u dan snel op voor de eg cursus.

Contacteer ons