Meer resultaten voor kosten puppycursus

kosten puppycursus
 
Wat kost jou puppy cursus? Bokt.nl.
In Valkenswaard VVH was het altijd erg goed, maar het is al een tijdje geleden dat ik puppycursus heb gedaan en er is nogal wat veranderd aan instructeurs, en niet ten goede. Ik zal even kijken of ik een prijs kan vinden.
Tarieven Hondenschool Shyla.
De cursus bevat 9 lessen van 45 minuten, waarbij in het laatste uur het examen wordt afgenomen. Bij de puppycursus krijgt u een gratis E book boordevol informatie én alle oefeningen stap voor stap uitgewerkt, om u ook thuis zo goed mogelijk te begeleiden. U kunt zich opgeven voor de Theorieavond. De kosten voor deze avond zijn 1250, voor één persoon of 2000, voor twee personen en de avond duurt twee uur.
Puppycursus.
De daarop volgende les stroomt u in bij de reguliere groep en worden onderwerpen behandeld die wel belangrijk zijn, maar waar u wat langer de tijd voor heeft. In onze puppycursus besteden we veel aandacht aan socialiseren van de pup.
Puppycursus.
Wij adviseren een gewoon halsbandje, van leer of ander materiaal, en dito riem. Slipkettingen, rolriemen, riemen met schakels of tuigjes mogen niet worden gebruikt in de Puppycursus. Voor deze cursus moet uw hond aan de volgende leeftijdseis voldoen: mininmaal 2 maanden en maximaal 5 maanden.
HONDENTRAINING BREDA.
Kosten socialisatiecursus met aansluitend puppycursus.: Indien u samen met aansluitende puppycursus 12 achtereenvolgende weken van 65, inschrijft krijgt u 50 % korting op de socialisatiecursus. U betaalt dan 65, plus 10, de helft van 20, is 75, voor de socialisatiecursus plus puppycursus.
puppycursus.
riem van leer of nylon van minimaal 1.50m geen flexi-/rollijn.; heel veel kleine beloningsbrokjes. Kosten voor de in als outdoor puppy-cursus bedragen 85., als u zich tevens opgeeft voor de basiscursus is de puppycursus slecht 80., Aanmelden kan via de website!
Tarieven Hondentrainingen.
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het minimaal aantal kinderen is 6 en het maximum is 12 kinderen, en de kosten bedragen 15, per kind. Op aanvraag en op vertoon van de vereiste documenten is een speciale korting mogelijk voor hulpbehoevenden en lagere inkomens; vraag er naar!
Hondenschool Den Haag Cursussen Puppycursus Retrievertrainingen Praktijklessen Praktijkspeuren.
Op alle transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Alle genoemde prijzen zijn inclusief. Laatste update: 31 januari 2018. Thema, informatie avond. Bedrag per avond, losse deelname. Deze avond is inbegrepen bij de prijs van een puppycursus. Puppy Welkom Les.

Contacteer ons