Meer resultaten voor puppycursus utrecht

puppycursus utrecht
 
Utrechtse Rashonden Vereniging U.R.V hondentraining Utrecht.
De gezelligste hondenvereniging van Utrecht. Al doet de naam misschien anders vermoeden, onze hondenvereniging in Utrecht is er niet alleen voor rashonden. Alle honden en hun baasjes zijn welkom bij onze trainingen, workshops en activiteiten. Dus heeft u een labrador, teckel of bastaardje, een pup of juist een wat oudere hond?
Puppycursus Utrecht Praktijk voor hondengedrag.
U bevindt zich hier: Home / Puppycursus Utrecht. Puppycursus in Utrecht bij de Praktijk voor Hondengedrag. Je hebt sinds kort een pup in huis. Of die komt binnenkort. Wat moet je weten? En waarop moet je letten om je hond goed op te voeden en een fijne toekomst te bieden?
Hondenschool HSV Leidsche Rijn Hondenschool voor Utrecht, Leidsche Rijn, Maarssen, de Meern, Vleuten e.o.
Waarbij wij door onze laagdrempelige kostenstructuur proberen voor iedereen toegankelijk te zijn. Onze populaire puppycursus is een must om je wegwijs te maken in de omgang en opvoeding van je nieuwe huisgenoot, welke wordt afgesloten met een gezellig puppenfestijn. Daarnaast geven wij een groot aantal vervolgcursussen op verschillende niveaus die worden afgesloten met een examen. De examens moeten uiteraard met goed resultaat worden afgesloten voordat je naar het volgende niveau kunt. Kijk bij Cursusinformatie om meer te weten te komen over onze cursussen. Je krijgt les van zeer gemotiveerde en goed opgeleide trainers. Zij staan elke zondag met veel plezier les te geven. Als extra geven wij jaarlijks een korte zomercursus voor puppen en wordt voor leden vuurwerkgewenningstraining gegeven. De trainingen worden uitsluitend op zondag gegeven. Zoeken naar: Zoeken Belangrijke informatie. Wij zijn op zoek naar een nieuwe aspirant instructeur en assistent-instructeur hondentraining gehoorzaamheid! Heb je interesse, kijk snel naar onze pagina werken bij onder contact en reageer! Je kunt je vanaf heden inschrijven voor ons nieuwe trainingsseizoen september december 2018. Kijk bij inschrijven voor het inschrijfformulier en cursusdata. Hondenschool voor Utrecht, Leidsche Rijn, Maarssen, de Meern, Vleuten e.o.
Puppy Jachttraining Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging.
De trainers zullen je begeleiden in het socialiseren en trainen van je pup zodat je samen de beste start maakt! Meer informatie betreffende de puppyjacht training vind je hier. Copyright KNJV Jachthonden Gewest Utrecht 2014 Unite Theme powered by WordPress.
Welkom bij Blij Gehoorzaam.
Dé Hondenschool in Utrecht Maarssen voor Puppycursus, Gehoorzaamheid, Behendigheid en nog veel meer. Kenmerkend voor hondenschool Blij Gehoorzaam is dat elke baas/hond combinatie als individu wordt beschouwd en behandeld. Elke hond en baas is immers anders en er zal dan ook door Blij Gehoorzaam een unieke trainingsmethode worden toegepast indien nodig.
Gehoorzaamheidstraining Hondentraining in Utrecht URV.
Heeft u met uw hond bij onze hondenvereniging in Utrecht al een puppycursus gevolgd of is uw hond al iets ouder? Dan stroomt u door naar de basiscursus. Bij de Utrechtse Rashonden Vereniging trainen we u en uw hond op een positieve manier.
Hondenschool Beatus Hondencursus Utrecht.
Stichting Hondenschool Beatus Utrecht is in het leven geroepen door voormalige instructeurs van de cursus Gehoorzame Huishond van de Dierenbescherming. Vanaf 2015 maakte de Dierenbescherming een grootschalige reorganisatie door. Ook de positie en organisatie van de Hondenscholen veranderden in deze reorganisatie.
Dog4U Een begrip in de regio.
Hondendagopvang en Hondenschool Utrecht. Al ruim 10 jaar een begrip in de regio. Wij kennen geen zomerstop! Wekelijkse instroom puppycursus! DOG4U BIEDT, ALS ENIGE HONDENCENTRUM IN DE REGIO, EEN TOTAALPAKKET. VOOR DE HONDENEIGENAAR AAN! SCHITTERENDE RUIM BEMETEN LOCATIE MET SPEELWEIDES.,

Contacteer ons