Meer resultaten voor puppycursus eindhoven

puppycursus eindhoven
 
puppycursus eindhoven.
Eenmaal per jaar organiseren wij de Internationale Hondententoonstelling in het Beursgebouw in Eindhoven. Daar worden verspreid over drie dagen ruim 2000 honden geshowd. HondenClub Oud Woensel voor puppycursus hondentraining en behendigheid. Dé hondenschool voor puppycursus, hondentraining en behendigheid. is een hondenvereniging opgericht in 1974 en stelt zich ten doel honden en baasjes in clubverband van puppycursus, training of behendigheid, onder leiding van deskundige trainsters op te leiden.
Hondenschool MARTIN GAUS Hondenschool Eindhoven e.o.
MARTIN GAUS Hondenschool: Het beste voor u en uw hond, niet alleen in de regio Eindhoven, maar ook vanuit Veghel en Den Bosch bent u in no time op onze locatie! Op al onze cursussen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.
Hondentraining Gedragscentrum Eindhoven.
HR hoog-risico honden Gedragscursus. Hondentraining Gedragscentrum Eindhoven. Elke week starten met uw Puppy zonder wachttijden, Ook tijdens de zomervakantie! Trainen via methode CESAR MILLAN. We willen allemaal die hond" uit duizenden, een soulmate, een kameraad voor het leven, die bovendien ook nog geweldig goed gehoorzaamt.
Hondenschool Dogcollege Hondentraining Eindhoven Best Nuenen Heeze leende Helmond Geldrop Veldhoven Brandevoort Mierlo.
Je wilt je puppy graag een goede basis meegeven, zodat hij zich kan ontwikkelen tot een hond die met zelfvertrouwen in het leven staat. Dat is dan ook ons doel van de puppycursus. Onze nadruk ligt op socialiseren en mentale stimulatie.
Nieuwe pagina 1. knoppenpagina. hondenschool en gedragscentrum Eindhoven en omstreken. kopplaatje Hondenschool en gedragscentrum.
Hoewel het beter weer wordt, is de zomer nog ver weg. Gedurende de zomervakantieperiode zullen bij ons gewoon lesmogelijkheden zijn. De nieuwe puppycursus start, bij voldoende deelname begin juni. Klik" hier voor" informatie en aanmelden. Samen met Dog Walk Trail zullen wij aanwezig zijn op het Woofstock Doglovers Festival op 28 en 29 mei a.s. in Eindhoven. Wil je met je hond HOND op EN vakantie? GEDRAG.
Hondenschool Happy Dogs Puppycursussen en Gehoorzaamheidstrainingen.
U ziet het ook aan de vele commando's' die behandeld worden in slechts 10 praktijklessen, puppycursus dekt daarom eigenlijk de lading niet. Het is een complete gehoorzaamheidscursus. Uiteraard krijgt u tijdens de praktijklessen ook veel praktische informatie, over voeding, over socialiseren, bijten, blaffen etc. Als u buiten de lessen dagelijks met de hond traint 3 sessies van telkens 5 minuten, per dag, is meer dan voldoende! dan heeft u binnen 2 maanden een goed afgerichte hond. Waarom voor ons kiezen? In Eindhoven en omgeving zijn geen slechte hondenscholen, er zijn wel verschillen.
Cursussen.
Op de locatie in Eindhoven kunt u diverse cursussen volgen.: Uitvallen aan de lijn. Beginners /gevorderden Behendigheid Agility: meer info. Er zijn een tweetal puppycursussen te volgen waarbij gebruik gemaakt wordt van moderne, positieve trainingstechniekeno.a. met behulp van directe beloningen of een clicker. Het programma omvat het netjes aan de lijn lopen, komen, zitten, liggen en loslaten. Daarnaast worden er coördinatieoefeningetjes en spelvormen aangeboden. We hanteren een open instroom zolang er voldoende plaats is. In deze cursus bouwen we de resultaten van de puppycursus verder uit.
Hondenschool.
Kijk verder op mijn site voor meer informatie over de verschillende trainingen. U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via mail jstallen@gmail.com. Ook bent u van harte welkom op woensdag van 10.00-12.00 uur op de Jacob van Campenweg 43 te Eindhoven.

Contacteer ons