Meer resultaten voor puppycursus den bosch

puppycursus den bosch
 
Brabantse Werkhond Dé Hondenschool in Vught en omgeving.
De Brabantse Werkhond. Bij ons staat sfeer bovenaan! Het is bij ons de bedoeling dat u plezier heeft in het omgaan met uw hond en uw hond er plezier in heeft te leren met u, uw medecursisten en de andere honden!
Hondenschool Rosmalen! Home.
Dit kunt u bereiken door consequent te werken met uw hond. Iedere les staan onze vrijwilligers voor u klaar om u te helpen van uw hond een goed luisterende vriend/vriendin voor het leven te maken, zodat u er veel plezier aan kan beleven.
De Lijn, Den Bosch Hondenschool en Uitlaatservice De Lijn.
Of je nu een puppy bij een erkende fokker hebt gekocht, een volwassen hond hebt en wilt gaan sporten of een zwervertje uit Griekenland onder je hoede hebt gekregen, bij ons werk je vanaf les 1 aan jullie baas hond relatie.
Stichting Hondenschool Vught Gehoorzaamheidstrainingen voor honden.
Ons doel is om het team baas-hond zo goed mogelijk te laten functioneren. Om dit te bereiken kunnen u en uw hond bij ons terecht voor het volgen van verschillende cursussen waarbij de band tussen baas en hond versterkt wordt.
HONDENSCHOOL PED. Facebook. Facebook.
Ook met honden die al ouder zijn dan 20 weken kunt u bij ons terecht. Indien uw hond niet bij onze hondenschool al de puppycursus heeft gevolgd vindt in dat geval wel eerst een beoordeling plaats doormiddel van een privéles. Meer informatie hierover en over het waarom vindt u onder het tabblad privécursus. Meest recente berichten. klik hier voor info lessen tijdens de kerstperiode. Sinds 1 februari 2009 zijn wij de eerste indoor hondenschool in Gemonde. Wij trainen op een locatie waar zowel buiten als binnen getraind kan worden. Dus nooit natte voeten. Met mooi weer trainen we geregeld buiten. Wij hebben ervaren instructeurs met kennis van I.P.O, PH, behendigheid, speuren, opvoeding van pups en gehoorzaamheidstraining voor de volwassen hond. Onze cursisten komen uit de hele omgeving zoals bv: Sint-Michielsgestel, Gemonde, Den Dungen, Schijndel en Boxtel.
KC s-Hertogenbosch Kynologenclub s-Hertogenbosch e.o.
maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om het gebruik van de website te analyseren. Als u akkoord gaat gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.
Pistache Hondenschool welkom.
Data en lestijden. PUPPYDAGOPVANG op ma-di-do PUPPYTRAINING puppycursus en/of begeleiding thuis en/of puppydagopvang. BEHENDIGHEID en TREIBBALL op recreatieve wijze. Laat uw hond spelenderwijs socialiseren. Opvoeding, begeleiding en training op maat. This menu requires JavaScript in order to be properly displayed.
Puppycursus De Kleuterklas regio Den Bosch Hondenschool Boxtel / Waalwijk indoor hondentraining.
Links Waalwijk / Tilburg. Puppycursus De Kleuterklas regio Den Bosch. U bevindt zich hier: Home / Puppycursus De Kleuterklas regio Den Bosch. Dit is onze puppycursus voor puppies vanaf 7 weken tot 20 weken leeftijd bij start in de regio Den Bosch.

Contacteer ons