Op zoek naar puppycursus apeldoorn?

puppycursus apeldoorn
 
Hondenschool Aloysa voor een blije en gehoorzame hond Apeldoorn.
Dit kan in groepsverband met lessen, of in een meerdaagse sessie, en met een aantal privélessen. Onze missie is al vanaf de oprichting van ons Honden Gedragscentrum in 1994: jou helpen een superfijne relatie te krijgen en houden met je hond.
Cursusinformatie AKC.
Bij voldoende aanmeldingen starten er regelmatig extra puppycursussen. De cursussen bestaan minimaal uit twaalf lessen van ruim 45 minuten en worden gegeven op vrijdag en zondagochtend, dinsdag, woensdag en donderdagavond. Waar bevindt zich onze lokatie. Ons terrein ligt aan de Polderweg 5 in Apeldoorn.
Trainingscentrum Alert.
Onze trainingsmethodes passen we aan, aan de persoon en hond voor ons. Wij houden van maatwerk, ook in onze groepslessen. Je bent van harte welkom met een pup maar ook met een volwassen hond of een hond die soms probleemgedrag vertoont.
DogWise. veel meer dan alleen een hondenschool! De website van DogWise!
U bent welkom alvast een begin te maken in Gorssel om na de tijd over te stappen naar Lochem of Holten. Dit zal de ontwikkeling van uw pup ten goede komen, deze wacht nu eenmaal niet met groeien tot de vakantie voorbij is!

Lessen worden gegeven door gepassioneerde hondenliefhebbers op een leuke locatie. Wij zijn enthousiast en gaan verder met de vervolgcursus." Leuke" en leerzame cursus, op een hele rustige en respectvolle manier omgaan met je hond." Leuke" cursus, persoonlijke aandacht. Ook op maat en niveau voor jou eigen hond."
Dogtrack coaching voor mens en hond.
Dogtrack Puppycursus, hondentraining en workshops. Skip to content. Voor de mens. Voor de hond. FINE en FAB. Search for: Search. Welkom bij Dogtrack. Dogtrack biedt coaching voor mensen die op een open manier willen werken aan persoonlijke vraagstukken. Denk hierbij aan persoonlijke groei, het verwezenlijken van jouw droom of het terug vinden van jouw eigen kracht. Daarnaast is het mogelijk om op een coachende wijze begeleid te worden tijdens de opvoeding van jouw pup en het werken aan probleemgedrag van honden. Neem eens contact op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen! Voor de mens. Voor de hond. We bieden géén groepstraining op het gebied van gehoorzaamheid of hondensport. Door op een positieve manier te trainen biedt Dogtrack jou en jouw hond de mogelijkheid om op een natuurlijke, vriendelijke manier On the right track te komen. A dog is the only thing on earth that loves you more than he loves himself. J osh Billings. Dogtrack info@dogtrack.nl Telefoon: 31 6 365 308 38 Apeldoorn.
Home.
De uitbraak van ziektes wordt hierdoor gereduceerd tot een absoluut minimum. Er is maar een groep aanwezig met een maximaal aantal deelneemers van 8 honden., op deze manier kan er geen hinder van andere groepen honden en/of andere activeiten ontstaan.
Home Gedragscentrum Samenspel.
De lezingen zijn voorzien van verhelderende films en fotos. fotoshoot met Ron Baltus: 2 juni 2018. 23 mrt 2018. Lezing Neuswerk: zoeken van voorwerpen en detectie. 28 feb 2018. Lezing Begrijp ik mijn hond? 26 sep 2017. 7333 NN Apeldoorn.

Contacteer ons