Meer resultaten voor puppycursus amersfoort

puppycursus amersfoort
 
Welkom bij Hondenclub My best friend Hondentraining.
Als u op zoek bent naar een deskundige en gezellige puppycursus of basiscursus waar we trainen in een ontspannen sfeer, dan bent u hier op het juiste adres. Ik begeleid u op een hondvriendelijke en eerlijke manier, waardoor zowel baas als hond met plezier naar de training komen. De locatie waar we trainen is landelijk gelegen in Stoutenburg, aan de rand van Amersfoort.
H.S.V. t Haartje Afd. G G en Puppycursus.
Hondenschool Amersfoort en omgeving Spin Kwispel.
Ook geven wij regelmatig workshops en cursussen op locatie en bij collega hondenscholen. Naast een hondenschool in omgeving Amersfoort zijn wij tevens ook een hondenuitlaatservice en een dierverzorgingsservice in Amersfoort en Leusden omg. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op!
Puppycursus puppycoaching Amersfoort hondencoach Aniek Wendt.
Puppycursus Amersfoort Begin met een goede start! Puppycursus in Amersfoort: Ben jij op zoek naar een puppycursus in Amersfoort? Dan ben je hier op het juiste adres. Ik kan jou helpen met de juiste start voor jou en jouw pup.
Hondenschool Eigenwijs in Amersfoort.
Hondenschool in Amersfoort. Iedere hond is verschillend, en ook iedere eigenaar is verschillend. Maar gelukkig zijn er ook heel veel verschillende manieren om het gewenste resultaat te bereiken. Daarom zorgen wij er voor dat je op eigen wijze bij ons kunt trainen, maar altijd op een positieve manier.
HSVA Hondensportvereniging Amersfoort.
Welkom op de website van Hondensportvereniging Amersfoort. Wij zijn een gezellige vereniging, waar het plezier voor hond en baas voorop staat. De Hondensportvereniging Amersfoort is opgericht op 9 oktober 1984 en is aangesloten bij de Stichting Gedrag, Gehoorzaamheid en Behendigheid van de Koninklijke Nederlandse Kennelclub Cynophilia.
Hondensportclub de Volharding.
Onze hondenclub is gevestigd op sportpark Birkhoven te Amersfoort. De trainingen vinden plaats op een mooi en geheel afgerasterd terrein, tevens beschikken wij over een mooie kantine en voldoende eigen parkeergelegenheid. De vereniging is sinds 1987 een begrip in Amersfoort en is opgericht door onze voorzitter Paul Pijl.
Hondenopvoedcentrum Eemland Maakt van u en uw hond een team!
Omdat het een zomerperiode bevat zullen we NIET naar het Dierenpark tijdens deze lessen. Op een speelse manier wordt uw pup op een gecontroleerde wijze blootgesteld aan prikkels uit de omgeving. In kleine teams leren u en uw hond omgaan met verschillende situaties.

Contacteer ons