Meer resultaten voor puppycursus sittard

puppycursus sittard
 
Puppycursus Sittard De Telefoongids.
Puppycursus in Sittard. Puppycursus in Sittard. Gedragsinstituut De Hondentolk. Onderstehof 6, 6132SM, Sittard. Beoordeel dit bedrijf. 046-4106436 Toon nummer. 16 resultaten binnen een straal van Sittard. Hondenschool Smart Dogs. 2 resultaten in Sittard en omgeving. Den Olieberg 46, 6231AX, Meerssen.
Hondenschool Limburg de hondentolk puppycursus en opvoeding hond, Sittard, Geleen, Sweikhuizen, Schinnen, Limbricht, Beek, Brunssum e.o.
Hondenschool Limburg: voor puppycursus en opvoeding hond voor Sweikhuizen, Sittard, Geleen, Schinnen, Limbricht, Beek, Brunssum e.o. Hondentrainer, opvoedcoach en gedragstherapeut zijn vrije beroepen. Daarom is het van belang te weten hoe en waar je docent is opgeleid. Kijk hier voor de CV van Godfried Dols, de Hondentolk.
Puppycursus Kynologen Club Geleen en Omstreken.
Mijn hond is sociaal naar vreemde honden. Indien nee graag een toelichting.: Mijn hond is sociaal naar vreemde mensen. Indien nee graag een toelichting.: Opmerkingen/vragen ten aanzien van gedrag.: Waarom wil ik deze cursus gaan volgen? Overige opmerkingen of vragen.
Honden Centrum Limburg De meest complete hondenschool.
Puppycursus Cursus GG1 Cursus GG2 Cursus behendigheid Cursus gehoorzaamheid Cursusdata Privéles P.G.B. Gedragstherapie Cursus gevorderden Opleiding Ethologisch Intructeur. Er zijn altijd goedkopere maar geen betere Volg uw les in overdekte, droge en schone locaties. This web page requires a JavaScript enabled browser.
Puppycursus omgeving Sittard HondenForum.
Wij gaan 27 december onze pup Sanah ophalen. Ze is dan 75, week jong en we willen haar graag aan een puppycursus laten deelnemen. Wie heeft er in de buurt van Sittard goede ervaringen met een hondenschool en kan ons de tip doorgeven?
welkom bij hondenschool HondVorming.
meld je nu aan voor onze nieuwsbrief! Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van onze hondenschool? Door je aan te melden op onze nieuwsbrief ben jij altijd als eerste op de hoogte van onze laatste nieuwtjes.
Hondenbureau Samba Sittard-Geleen Hondenschool aan huis.
Op aanraden van een kennis heb ik contact opgenomen met Dominique van Hondenbureau Samba. Nu loop ik veel relaxter over straat in plaats van constant alert te zijn om confrontaties te vermijden. Ik ben blij dat ik deze stap gedaan heb. Tiny van Mulken. 6132 HA Sittard.
Hondenschool Gehoorzame Huishond Dierenbeschermingscentrum Limburg Dierenbescherming.nl.
Het is daarom altijd de moeite waard om met uw hond een opvoedingscursus te volgen.Voor een intensieve en deskundige begeleiding bij de heropvoeding van een hond kun je terecht bij onze cursus Gehoorzame Huishond. Tijdens iedere les wordt een bepaald thema behandeld.

Contacteer ons