Op zoek naar puppycursus hilversum?

puppycursus hilversum
 
Hondenschool Obedire overdekt trainen met uw viervoeter Obedire.
Hondenschool Obedire te Baarn, de leukste hondenschool in de omgeving van Baarn, Soest, Laren, Blaricum, Eemnes, Huizen, Hilversum, Bussum, Naarden, Amersfoort e.o. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over de opvoeding van uw hond. De lessen worden uitsluitend indoor gegeven door professionele instructeurs, in groepen van maximaal 6 cursisten.
Puppycursus Hilversum.
Puppycursus in Hilversum en omgeving. Onze puppycursus is praktijkgericht met als doel ontdekken, samen communiceren en leren. De puppycursus is in zijn geheel individueel en begind met een opstart afspraak aan huis. Veilig voor de pup en voor iedereen een prettige omgeving om rustig de eerste vragen en basis door te nemen.
Home K.C. Gooi en Eemland KC Gooi en Eemland.
De Kynologenclub Gooi en Eemland te Hilversum is opgericht 3 november 1925 en is aangesloten bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. Onze gekwalificeerde instructeurs kunnen je helpen bij het opvoeden van je hond zodat een stabiele hond worden. Wij verzorgen gedrag en gehoorzaamheids obedience cursussen voor alle honden ras of rasloosbeginnend bijde puppycursus vanaf 7 weken, gevolgd door de basis honden cursussen A, B en Club Obedience Wij vervolge ns de mogelijkheid bazen en honden op te leiden voor de landelijk erkende Raad van Beheer FCI Obedience diploma's' t.m.
Hondenschool Crailo.
Zo kunnen ze u exact vertellen wat u mag verwachten van uw hond, en waarvoor ze gefokt zijn. U hoeft bijvoorbeeld niet te denken dat een Husky ooit zal gaan apporteren, dus die bal mag u voortaan mooi zelf gaan ophalen.
KC Gooi en Eemland Hilversum.
Aan het Kininelaantje 10 te Hilversum hebben wij ons eigen clubgebouw met een gezellige kantine, een leslokaal en een prachtig trainingsveld. Alle hondeneigenaars en/of hondenliefhebbers kunnen lid worden van de vereniging K.C. Gooi en Eemland. De vereniging is er voor alle honden, ras of ras-loos. Wanneer je nog geen lid bent, maar toch graag wilt zien hoe wij lesgeven, ben je van harte welkom! Onze gekwalificeerde instructeurs kunnen je helpen bij het opvoeden van je hond tot een stabiele hond. Wij verzorgen gedrag en gehoorzaamheidscursussen voor alle honden, ras of rasloos, beginnend met de puppycursus vanaf 7 weken, gevolgd door de basis hondencursussen A, B en Club Obedience.

Daarnaast kan Gooische Hond desgewenst tijdens de dagopvang van uw pup gericht werken aan de opvoeding van uw pup. Voor deskundigheid, ervaring en diervriendelijkheid bent u bij mij aan het goede adres! Volg ons ook op facebook! Puppy-crèche in huiselijke kring en Puppycursus.
De Vrolijke Hond Puppycursus en Hondentraining op Maat.
De lessen vinden plaats op een prachtig en omheind grasveldje, waar ook ruimte is om na afloop even gezellig wat samen te drinken. Kortom, puppycursus en hondentraining op maat in de mooie omgeving van Hilversum. Aanvang cursussen 2018. Dinsdag middag 6 maart: Start puppy-cursus exacte tijd is 26 februari bekend.
Hondenschool Renga Welkom.
Welkom bij Hondenschool Renga! Al 10 jaar dé hondenschool voor de Gooi Vechtstreek: Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Muiden, Naarden, Weesp en Wijdemeren en daar buiten. Gezelligheid én de ontwikkeling van de samenwerking tussen baas en hond staan bij ons voorop.

Contacteer ons